Mig age levt tillsamman min karl inom 25 ar nu, skad om en stund gitter mi uta hans svartsjuka

Mig age levt tillsamman min karl inom 25 ar nu, skad om en stund gitter mi uta hans svartsjuka

Han befinner si valutbildad samt age en utomordentli jobb och befinner si nagon enastaende farsa

sam man nar han inte soti. Vi alskar varandra, andock omedelbart tyar jag ej mer. Likva anser jag sa synd forsavit honom. Underbe amna mig handla?

Han titta saker sasom aldrig inneha hant och mig har vet int om baksida av underben han snackar om. Efterso detta kan vi inte hang med marklig kompisar langre. Han beskyller undertecknad darfor at ha kontakter tillsammans man i grannhusen samt.

Mig skanker honom ofta uppmarksamhet sam karlek. Jag kanner att sjalv tillats smyga villi ta darfor at ej forarga honom andock av och till tillat han utbrott sam blir hemskt fortretad villi mig. Han vill kontrollera ja alltid. Han vill ick godkanna att han har problem utan uppg att det ar mi som ager inkorrekt.

Sa fint sam betydelsefull att n hor it de darfor att lite handrackning med relationen till din kar. Ni ar icke hast forsavitt att innehava det villig det metod du beskriver, jag har traffat massor saso lever alternativt inneha levt inom dylik situationer. Det befinner si ohallbart, men det finns hjalp och assistans att fa.

Du beskriver hurdan hans svartsjuka, aggressio sam utbrott inneha fatt stora konsekvenser pro ditt midja. Saken dar isolering samt anpassning som ni beskriver uppg mej att ni inneha lart de att det finns e ljudli pris att projsa, eventuellt i form utav ursinne, om du promenerar utstot de ramar som din karl har satt opp for relationen. Forsavitt sjalv forstar de precis ager det varit odla mirake langre tidrym. Kan handa finns det tillika andra omraden dar ni ager tvingats acklimatisera de?

Kan sjalv fortsatta leva tillsammans grimas svartsjuke hane?

Att utifran svartsjuka hetsa nagon mot isolering, eller att dana fruktan hos andra vi regelbunden utbrott, ingar i det saso kallas stav mentalt vald. Mi antagande att ni age markt att ilskan sam svartsjukan ej forsvinner, trots att n ager forsokt justera de och ”tassa gallande ta”. Det beror villi att detta inom grunden inte utspela forsavit dej alternativt ditt upptradand, utan forsavitt att din hane har stora gissel tillsamman behov fran besiktning. Det ha fastan han otvivelaktig likasa ager flera fina sidor, det befinner sig ju troligtvis bland annat eftersom du age stannat inom relationen.

Det sasom kan vara komplicerat tillsammans mentalt vald ar att dra para granserna sta nyss underbe sasom befinner sig vald samt ej. Vi inneha ju all mindre goda egenskaper och kan befinna svara att liv med villi annorlunda satt. Andock det ar aldrig okej att begransa sin medspelare pa det har satt, vare sig man motiverar det med svartsjuka alternativ nagot annat. Att tvingas forhalla sig mo fobi forut utbrott och anklagelser bade begransar och tar ofta kraft och far, precis saso n beskriver, stora konsekvenser for saken dar som befinner si naken.

Att li tillsammans psykiskt vald skapar e stadigvarande ljudlig stresspaslag, sasom kan resultera i bade psykiska samt fysiska konsekvenser. Nervositet, nedstamdhet, bavan, pannknack, magproblem befinner sig marklig prov. Det psykiska valdet skapar samt bristande sjalvkritik samt skuldkanslor, vilket astadkomme att det stundtals blir svar att flyga fardig underben som ar vems ansvar.

Du har bevisligen kungen massa olika metod forsokt na fram till honom och forsokt fa honom att begripa hur besvarligt det ha blir for dej. Problemet ar att det har vanligtvis ick promenerar att fixa i ramen sta er relation, ni behover pa var sitt riktning assistans utifran. N behover ringa eget medhall att indela sam reflektera kring hurdan din mans uppforande age paverkat dej samt ditt leva, hurda det har begransat dig och hurdan du vill liv ditt leverne vidare. Din hane behover eget medhall ino att sallskap tillsamman nagon yrkesutovande gno med sin problematik. Det ar hans forpliktelse att vidtag avta dilemma, oavsett forsavitt er fortsatter att leva sallskap eller ick.

Ino mailet skriver n att du ick gitter mer, sam att han, trots att du age tagit opp det, ick vill se att han age bekymmer som han vara tvunge grabba. Trots att det stora problemet i ede forhalland ar hans kontrollbehov sam raseri odl befinner sig det ej han, inte med ni, sasom skriver detta mailet. Saken dar sasom utovar mentalt vald tender mycket externalisera orsakerna till valdet asiatiska dejtingsajter i USA, det vill prata forlagger orsakerna mot sitt eget upptradande gallande nagot ovrigt, vanligtvis villig den sasom utsatts. Du alskar honom och skriver att ni anse synd forsavit honom, vilket ar begripligt, han mar givetvis ick heller finfin fran att innehav det sa narvarand. Skada det promenerar icke att folja omkring det sak att det framst ar nar han begriper sam genuint vill verka tillsammans sin problematik saso opportunitet at mutation finns. N har levt med honom lange. Det befinner sig fullsatt begripligt att ni age velat hejda och streta forut relationen. Fragan ar forsavitt du vill och orkar ga vidar att bekosta priset det innebara, alternativ forsavit det befinner si dags att genast utse utifran underbe n behover.

Kommunen inneha forpliktels att kolla at att saken da sasom utsatts pro vald tillats hjalp och handrackning. Narvarande inkluderas tillika psykiskt vald. Ino massor kommuner finns verksamheter dar det finns opportunitet att erhall en samtalskontakt darfor att atnjuta handrackning att systematisera sam ringa handledning ino att fortsatta. Ifall ni promenerar in kungen din kommuns webbsida sam skriver in ”vald i varda samband” kommer det ideligen op kontaktuppgifter. N behover inte allena ”veta” att det befinner si hederlig vald for att leta efter stod, alternativ innehav avgjort de darfor at ge. Manga kommuner age aven handledning att offerer mot den sasom utovar vald sam sasom vill vidtaga sin problematik, alternativt kan stalla up tillsamman hanvisning.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

Artigos Relacionados

No Related Post